Dani Salvà (CAT)

Dani Salva Jornadas Fotograficas Platja d'Aro
 
Dani Salva Jornadas Fotograficas Platja d'Aro
 
Dani Salva jornades Fotografiques de Platja d'Aro
    INSCRIPCIO

 

Dani Salvà 

Viatjar amb una càmera

La fotografía de viatges a partir del treball d'autor

Dissabte 01 d'octubre 2016, 09-13'30 h

 

Programa


L’objectiu del taller serà el de reflexionar sobre la visió fotogràfica i l’estil personal dels participants en fotografia de viatges a partir del treball de l’autor.

 

El taller serà teòric i en ell visualitzarem alguns dels reportatges fotogràfics fets pel fotògraf, analitzant tot el procés, veient des de la idea inicial, centrant-nos en la realització i acabant en l’edició final. 

 

Repassarem l’obra dels seus referents fotogràfics, la inspiració i la motivació per viatjar, la recerca de temes i discutirem sobre la relació entre el viatge i la fotografia.

 

Sobre Dani
 

Dani Salvà, mogut per l’afany de descobrir nous llocs i intentar captar-ne la seva essència amb la fotografia, acostuma a viatjar pel món amb una càmera penjada al coll des de fa molts anys. Malgrat que té preferència pel continent asiàtic i les seves diverses cultures i imponents paisatges, també creu que al

costat de casa s’hi amaguen autèntiques meravelles per descobrir.

Ha estat finalista diverses vegades al certamen fotogràfic The Travel Photographer of the Year, així com seleccionat per Descubrimiento PhotoEspaña 2014.  
 
Més informació:

Pàgina web

Blog

Idioma: CAT/ES

Lloc: Masia Bas, Platja d'Aro

 

JFPA 2016 Inscripciones